Cautare

43545 de rezultate pentru "sunt barbat si am un transplant de rinichii pot avea un copil" (3.71 secunde)
In revista Actualitatea Crestina nr 9/2017, a aparut un articol intitulat: Un cromozom in plus, iubire in minus? ... soarta copiilor care sufera de sindromul Down, prejudecatile care vad in acesti copii rebuturi biologice.
Fata e vestita mai degraba pentru infatisarea ei, fiind cunoscut faptul ca si-a pus sani, nas, gene, unghii si cine-mai-stie ce chestii false. Insa nu asta e stirea, ci ca un ziar din Romania scrie ca si-a meritat-o. Face misto de ea.
Diana Popescu publica pe blogul sau un articol intitulat: ... -Amintirea este o cale de a imbratisa lucrurile pe care le iubesti, lucrurile care te reprezinta, lucrurile pe care nu vrei niciodata sa le pierzi - Anonim -Ai grija de toate amintirile tale.
Irinel Popescu, intervievat de Magda Marincovici: Cu robotul in cancerul pancreatic Unele tumori la pancreas pot fi operate laparoscopic Acad.
Nu toti parintii au dreptul (legal) sa aleaga numele bebelusului dupa cum doresc si in functie de ce le place.
FIECARE COPIL LA GRADINITA, primul pas de la statutul de asistat social la cel de membru activ al societatii. ... Progamul FIECARE COPIL IN GRADINITA reprezinta un exemplu de buna practica in colaborarea dintre societatea civila si autoritatile locale si centrale pentru rezolvarea unei probleme sociale grave, respectiv abandonul scolar.
Incepand din acest week-end, milioane de locuitori sunt invitati sa faca viata copiilor din Romania mai buna alaturandu-se editiei 2015 a campaniei de responsabilitate sociala Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!”, campanie ce se va desfasura in perioada 17 august - 25 octombrie.
Recent, s-a desfasurat conferinta Traieste Sanatos cu Simona, editia Mama si copilul". Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati: Cristina Vadanovici, reprezentant Biogenis, banca de celule stem;
Cand e prea tarziu pentru a face un copil? Cele mai noi descoperiri (Continuare) Care sunt concluziile? Twenge afirma ca, in ciuda faptului ca datele sunt imperfecte, acestea sugereaza doua concluzii:
Derniere Danse, primul single lansat de Indila in noiembrie 2013, are deja cateva milioane de accesari pe Youtube. Si vanzari pe masura. Un succes imens care a propulsat o stea adevarata.
Vine un moment in viata unei femei cand isi doreste cu ardoare sa ramana gravida si nu are prea multa rabdare pana cand dorinta fierbinte de a-si strange pruncul la piept nu se implineste.
Vorba asta din batrani s-a dovedit mortal de adevarata acum cateva zile cand un galatean si-a ucis cu sange rece propriul copil. Motivul - cumplit de ilogic - sa nu il piarda la divort.
Maestrul Benone Sinulescu a decis sa se alature campaniei "Suflete de Aur - Stele pentru o viata de copil", intregind seria actorilor si muzicienilor de geniu care au acceptat sa urce probono pe Scena Mare a Teatrului National din Bucuresti, pentru un spectacol-colecta de fonduri in beneficiul Danielei Costache, o fetita careia destinul i-a adus, prea devreme, cumpene de viata.
Indila se descrie ca ' un copil al lumii': 'Sunt o adevarata parizianca, nascuta la Paris. Si un copil al lumii. Familia mea este de origine algeriena, dar si cu radacini cambodgiene, egiptene si indiene' .
Dupa ce a fost umilita de Narcisa, femeia careia Nicolae Guta i-a spus "da" in fata lui Dumnezeu, Beyonce de Romania a luat o decizie surprinzatoare. Cantareata s-a hotarat sa il paraseasca pe manelist, facandu-si bagajele si fugind la mama ei.
Medicul estetician Adina Alberts a adus pe lume primul ei copil, o fetita. Adina Alberts (45 de ani) a nascut primul copil al cuplului chiar de Sfanta Maria.
Ancheta in cazul unui copil din Timis mutilat de caini in urma cu un an si jumatate a ramas blocata Ancheta in cazul unui copil din Timis mutilat de caini in urma cu un an si jumatate a ramas blocata.
Parintii nu mai au dreptul sa-si umileasca sau sa-si bata propriii copii! ... Magda Marincovici) Incepand din 22 decembrie, pedepsele corporale si violentele psihice aplicate copiilor sunt interzise printr-o lege europeana.
Mihaela Grindeanu si familia premierului desemnat Sorin Grindeanu Mihaela Grindeanu a intrat in atentia noastra dupa propunerea in functia de prim ministru al lui Sorin Grindeanu. Tanarul viitor posibil prim ministru are 43 de ani si a studiat Facultatea de Matematica.
Nivelul de testosteron al barbatilor creste in medie cu 8% in apropierea femeilor, indiferent daca persoana de sex opus este considerata atragatoare sau nu, arata un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Groningen, Olanda.
google-analytics.com